MASAKAN INDONESIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1596 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Masakan Indonesia. Meer weten? Ontdek meer

8 nov 2022 om 10:49 Lekker en op tijd.
28 okt 2022 om 21:04 Goed warm en goed van smaak. Erg tevreden.
2 okt 2022 om 22:44 Het eten was lekker en goed warm toen het bezorgd werd.
25 sep 2022 om 20:03 Het eten is netjes verpakt. Mooi op tijd qua bezorging. Eten was nog goed warm. Gewoon top gedaan.
24 sep 2022 om 21:12 Heerlijk gegeten.
24 aug 2022 om 11:44 Zoals altijd erg lekker. Maar deze keer was het wel erg zout. Vandaar de 3 sterren. Dat mag voor mij stukken minder. Je kan er altijd wat zout bijdoen, erafhalen gaat niet..
13 aug 2022 om 10:53 Smakelijke maaltijd Snelle bezorging
8 jul 2022 om 19:52 Was wederom fantastisch lekker!
24 jun 2022 om 20:38 Prima eten, een beetje prijzig en de bezorgkosten zijn wat hoog. Verder wel goede porties. Het had van mij iets Pittiger mogen zijn
17 jun 2022 om 20:55 Service was top (aardig) en het eten zelf redelijk ongeveer een 6.5 - 7 voor de prijs dat je betaald. Deze indo speelt het wel heel veilig waardoor het voedsel niet echt speciaal is meer een soort luxe afhaal chinees. Veel ervaring met rijstafels.
10 jun 2022 om 22:03 It felt like home-made food. Very nice!
6 jun 2022 om 12:45 Voor twee personen mag je ook wel twee hele eieren doen voor als je voor de tweede keer opschept ik raad aan 4 halve eieren verder perfect